over Paulien Fraanje

Ruim 22 jaar lang werkte Paulien Fraanje als docent in het MBO bij ROC Aventus en ROC Midden Nederland. Regelmatig was ze gelukkig met haar beroep, maar helaas merkte ze dat dit ook vaak niet het geval was.

Dit “schuurde”. Ze had het gevoel dat het niet klopte, dat ze niet op de juiste plek zat. Paulien vond in deze “schuring” ook de motivatie om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Constant blijven leren, nieuwe rollen en functies oppakken en nieuwe taken uitproberen.

OVER PAULIEN Fraanje

Spreker Paulien Fraanje inspireert docenten om de regisseur te worden van hun eigen werkgeluk

Zo ging ze binnen het onderwijs de uitdaging aan als trainer, coach, onderwijsontwikkelaar, onderzoeker, loopbaanbegeleider, mentor en stagedocent. Je zou kunnen zeggen dat ze bijna alles heeft gedaan. Haar passie voor het onderwijs was duidelijk, maar toch bleef die “schuring” terugkomen. Ze moest iets anders vinden dat haar kennis en interesse in theater combineerde.

Gelukkiger worden in het onderwijs

In 2018 leidde deze mindset tot een nieuwe uitdaging. Ze besloot om haar ervaringen en passies te combineren in ‘De Gelukkige Docent’. Hier deelt ze als spreker, theatermaker, docent en entertrainer haar persoonlijke ervaringen met de praktische tips om gelukkiger te worden in het onderwijs. Op het podium voelt ze zich enorm op haar gemak en kan ze eindelijk haar passies combineren.

OVER PAULIEN Fraanje

“Ik geloof in een wereld die een mooier, liefdevoller en beter wordt wanneer mensen gelukkig zijn. En ik geloof dat ieder mens verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk!”

Paulien Fraanje

contact Paulien Fraanje

Neem vandaag nog contact op met Paulien Fraanje. Informeren is altijd geheel vrijblijvend. ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ is dé lezing voor het onderwijs.