LEzingen van Paulien Fraanje

Theatrale lezing ‘De Gelukkige Docent’ - van werkdruk naar werkgeluk

Als de gelukkige docent weet Paulien theatrale lezingen neer te zetten die mensen zowel fysiek als mentaal in beweging krijgen.

 

Met haar eigen ervaringen in het onderwijs op zak weet ze direct een band te leggen met andere docenten. De herkenbaarheid van haar verhalen en inzichten zorgen voor een inspirerende, intrigerende, motiverende en, natuurlijk, entertainende lezing.

LEZINGEN VAN PAULIEN Fraanje

De gelukkige docent - van werkdruk naar werkgeluk

Het werk van een docent is uitdagend. Je hebt te maken met vele persoonlijkheden in één klas, hebt door de jaren heen het papierwerk zien toenemen, krijgt continue input van ouders die een speciale behandeling voor hun kind willen en je moet natuurlijk ook nog les geven met alles wat erbij komt. Toch is het erg belangrijk dat je je werkgeluk niet uit het oog verliest.

lezingen

Paulien Fraanje geeft een intrigerende, theatrale en interactieve lezing over hoe je als docent werkgeluk kan bereiken. Samen met herkenbare anekdotes, drama, humor, uitwisseling, plezier en praktische tips weet ze een onvergetelijke show neer te zetten. Deze lezing is voornamelijk voor MBO docenten, maar kan in overleg kan ook geheel op maat worden gemaakt voor jouw organisatie of evenement in het onderwijs en/of de zorg.

Paulien Fraanje

contact Paulien Fraanje

Neem vandaag nog contact op met Paulien Fraanje. Informeren is altijd geheel vrijblijvend. ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ is dé lezing voor het onderwijs.